Over Soprano ICE Laser Platinum

Bij No Hair Care ontharen we met de Soprano ICE Laser Platinum. Deze laser is het eerste en enige laserontharingssysteem dat drie golflengten combineert in één applicator. Het gaat om de golflengten 755nm, 810nm en 1064nm. Hierdoor krijgt u een uitstekend resultaat.

Waarom de Soprano ICE Platinum?

De Soprano ICE Platinum is niet voor niets uniek in de ontharingsbranche. Het gebruik van deze laser heeft vele voordelen. Zo is de behandeling vrijwel pijnloos. Daarbij is het geschikt voor alle huidtinten en kan er het hele jaar door worden behandeld, ook in de zomer. De behandeling is snel, comfortabel en de veiligheid is bewezen. Door de drie gecombineerde technologieën is er een optimale dekking van het spectrum. Angst voor pijn of wachten tot de winter zijn dus geen redenen meer om het niet te proberen.


Hoe werkt het?

Hoe gaat het definitief ontharen in zijn werk? De lasers in de Soprano ICE Platinum zorgen dat de eiwitten in een haarzakje afsterven. Dit gebeurt door middel van laserflitsen, oftewel pulsen. Hierdoor worden de haren definitief verwijderd. Zonder haarzakje is er namelijk geen haar. De behandelingen zijn daarom zeer effectief. Daarbij is het een ideale behandeling voor de meest uiteenlopende haar- en huidtypes. Of u nu een getinte huid, een lichte huid, een lichte haarkleur of een donkere haarkleur heeft, het maakt niet uit. Ook kan er op elk gebied op het lichaam worden onthaard.


De behandeling

Voordat u bij ons langskomt, moet u zichzelf op een bepaalde manier verzorgen. Wat u precies moet doen, leest u op onze pagina over de  behandeling. Hier leest u ook wat er allemaal gebeurt tijdens de behandeling.