Permanent ontharen door middel van laserbehandeling is een populaire methode. Het wordt gedaan om ongewenste haargroei op het lichaam te verwijderen. De behandeling wordt vaak uitgevoerd en wordt gebruikt om haargroei op verschillende delen van het lichaam te verminderen, zoals op het gezicht, de benen, de bikinilijn en de oksels.

permanent ontharen

Wij werken met De Soprano Ice Platinum laser. Dit is een medische laser die wordt gebruikt voor het verwijderen van ongewenste haargroei. De laser werkt door middel van intense pulsed light (IPL). Dit wordt gebruikt om de haarfollikels te verwarmen en te beschadigen, wat leidt tot permanente verwijdering van de haargroei.

De laser is speciaal ontworpen voor gebruik op de huid en is veilig en effectief voor zowel mannen als vrouwen. Het kan worden gebruikt op verschillende delen van het lichaam, zoals het gezicht, de benen, de borst, bikinilijn en de rug. De behandeling is meestal pijnloos en kan in een paar minuten worden voltooid. Het aantal benodigde behandelingen kan variëren, afhankelijk van de huidtype, haarkleur en -dikte, en de gewenste resultaten.

Intake permanent ontharen

Bij een intake voor permanent ontharen met laser zal de specialist beoordelen welk type laser het meest geschikt is voor jouw huid- en haartype. Tijdens de intake zullen ze ook vragen naar je verwachtingen van de behandeling en eventuele zorgen die je hebt.

Daarnaast zal de specialist ook een testbehandeling uitvoeren om te beoordelen hoe je huid op de laser reageert. Dit is meestal een kleine behandeling op een klein gebied van de huid. Dit om te zien hoe de huid reageert op de laser en om eventuele bijwerkingen te identificeren.

Tenslotte zal de specialist je ook informeren over wat je kunt verwachten tijdens en na de behandeling, eventuele bijwerkingen en hoe je het behandelde gebied moet verzorgen na de behandeling. Als je nog vragen hebt na de intake, aarzel dan niet om deze te stellen. Het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn voordat je met een laserontharingsbehandeling begint.

Voordat de behandeling plaatsvindt, de specialist de huid en de haargroei grondig inspecteren. Tijdens de behandeling zal een beschermende crème of gel op de huid worden aangebracht om de huid te koelen en te beschermen tegen de laserstraal. De laserstraal zal vervolgens op de huid worden gericht, waarbij elk gebied meerdere keren wordt behandeld om de haargroei te verminderen.

Wij zijn gevestigd in Rotterdam vlak bij de Erasmusbrug. Er is ruimvoldoende parkeergelegenheid in de nabij gelegen parkeergarage.

Wilt u meer weten of heeft u vragen neem dan nu contact met ons op!