Permanente ontharing !

‘Less is more’ is alweer decennialang de leus als het gaat om lichaams- en gezichtshaar bij de vrouw. Maar ook mannen ontharen steeds vaker bepaalde delen van hun lichaam. Denk aan de benen en de schaamstreek. Helaas is het  ontharen van het lichaam lang niet altijd een prettige klus.

Voor een redelijk resultaat moet u elke dag opnieuw scheren. Dan nog is het resultaat lang niet altijd zo perfect glad als u het graag zou willen. Bij veel mensen zorgt het nat scheren van de bikinilijn voor vervelende huidirritatie. De huid blijft rood en wondjes en ontstekingen kunnen ontstaan. Dit is niet alleen net zo weinig charmant als het haar, maar is bovendien erg oncomfortabel.

Bij No Hair Care bent u aan het juiste adres voor een goed alternatief. Haar  laserkliniek  No Hair Care verwijdert pijnloos en snel haar op lichaam en gelaat door middel van lasertechniek. Onze kliniek is gelegen in Rotterdam. Met de auto kunt u makkelijk parkeren bij de laserkliniek.


Voordelen definitief ontharen door middel van laseren

Hetzelfde probleem als bij het scheren bestaat bij epileren. Dit is pijnlijk en zorgt voor veel mensen voor irritatie. Vervelend wanneer dit steeds herhaald moet worden.Ook kunnen de haartjes onderhuids terug groeien. Onderhuids terug gegroeide haartjes kunnen ontstekingen geven en zijn moeilijk te verwijderen.

Waxen of harsen heeft dezelfde nadelen als elektrisch epileren, maar geeft daarnaast vaak ook nog eens rommel. Net als bij epileren groeien de haartjes meestal vrij snel weer terug.

Wanneer u uw lichaam of gelaat definitief laat ontharen door middel van onze lasertechniek, gebeurt dit vrijwel altijd pijnloos en snel. Dit is ook hét grote voordeel ten opzichte van waxen, scheren of epileren.


Definitief lichaamsdelen of gezicht ontharen in Rotterdam

Geen zin in geklungel, geknoei, irritaties of om elke dag met ontharen in de weer te zijn? Gelukkig kunt u uw armen, benen, billen, oksels, gezicht bikinilijn en andere lichaamsdelen definitief ontharen in Rotterdam.  Definitief ontharen in Rotterdam bij No Hair Care is vrijwel pijnloos, veroorzaakt geen irritatie en geeft een perfect resultaat.

Het ontharen in Rotterdam hoeft maar elke vier tot zes weken te gebeuren bij het gelaat. Voor het lichaam hoeft u maar elke zes tot acht weken aanwezig te zijn om u te laten ontharen in Rotterdam. U kunt uw armen, benen, bikinilijn, bovenlip, oksels en bilnaad laten ontharen in Rotterdam.

Voor het daadwerkelijk definitief ontharen van lichaam of gezicht bij onze kliniek in Rotterdam, krijgt u eerst een professioneel en persoonlijk intakegesprek, waarbij we bekijken wat u onthaard wil hebben en wat daarvoor de beste benadering is. Ons team is volledig gecertificeerd als schoonheidsspecialiste en bovendien gespecialiseerd in definitief ontharen door middel van  laserbehandelingen.

Ontharen in Rotterdam met de Soprano ICE laser

Om het definitief ontharen in Rotterdam mogelijk te maken werken we bij No Hair Care met de  Soprano ICE laser. Dit unieke apparaat werkt met drie verschillende golflengten en geeft daardoor een volledig en perfect resultaat.

Ontharen in Rotterdam is dus niet alleen vanwege de ligging en bereikbaarheid, maar ook vanwege de kwaliteit van de service een goede optie. Het ontharen in Rotterdam begint bij slechts 20 euro voor de wenkbrauwen. U kunt vrijwel ieder gewenst lichaamsdeel laten ontharen in Rotterdam. Kijk voor onze schappelijke prijzen, aanbiedingen en pakketten onder  ‘onze prijzen‘.

Vragen over definitief ontharen in Rotterdam bij No Hair Care?

Mocht u nog vragen hebben over definitief ontharen in Rotterdam of een afspraak  willen maken, neemt u dan contact op via de  contactpagina of bel 010-8083849 .