Permanente ontharing !

‘Less is more’ is alweer decennialang de leus als het gaat om lichaams- en gezichtshaar bij de vrouw. Maar ook mannen ontharen steeds vaker bepaalde delen van hun lichaam. Denk aan de benen en de schaamstreek. Helaas is het  ontharen van het lichaam lang niet altijd een prettige klus.

Voor een redelijk resultaat moet u elke dag opnieuw scheren. Dan nog is het resultaat lang niet altijd zo perfect glad als u het graag zou willen. Bij veel mensen zorgt het nat scheren van de bikinilijn voor vervelende huidirritatie. De huid blijft rood en wondjes en ontstekingen kunnen ontstaan. Dit is niet alleen net zo weinig charmant als het haar, maar is bovendien erg oncomfortabel.

Bij No Hair Care bent u aan het juiste adres voor een goed alternatief. Haar  laserkliniek  No Hair Care verwijdert pijnloos en snel haar op lichaam en gelaat door middel van lasertechniek. Onze kliniek is gelegen in Rotterdam. Met de auto kunt u makkelijk parkeren bij de laserkliniek.


Voordelen definitief ontharen door middel van laseren

Hetzelfde probleem als bij het scheren bestaat bij epileren. Dit is pijnlijk en zorgt voor veel mensen voor irritatie. Vervelend wanneer dit steeds herhaald moet worden.Ook kunnen de haartjes onderhuids terug groeien. Onderhuids terug gegroeide haartjes kunnen ontstekingen geven en zijn moeilijk te verwijderen.

Waxen of harsen heeft dezelfde nadelen als elektrisch epileren, maar geeft daarnaast vaak ook nog eens rommel. Net als bij epileren groeien de haartjes meestal vrij snel weer terug.

Wanneer u uw lichaam of gelaat definitief laat ontharen door middel van onze lasertechniek, gebeurt dit vrijwel altijd pijnloos en snel. Dit is ook hét grote voordeel ten opzichte van waxen, scheren of epileren.


Definitief lichaamsdelen of gezicht ontharen in Rotterdam

Geen zin in geklungel, geknoei, irritaties of om elke dag met ontharen in de weer te zijn? Gelukkig kunt u uw armen, benen, billen, oksels, gezicht bikinilijn en andere lichaamsdelen definitief ontharen in Rotterdam.  Definitief ontharen in Rotterdam bij No Hair Care is vrijwel pijnloos, veroorzaakt geen irritatie en geeft een perfect resultaat.

Het ontharen in Rotterdam hoeft maar elke vier tot zes weken te gebeuren bij het gelaat. Voor het lichaam hoeft u maar elke zes tot acht weken aanwezig te zijn om u te laten ontharen in Rotterdam. U kunt uw armen, benen, bikinilijn, bovenlip, oksels en bilnaad laten ontharen in Rotterdam.

Voor het daadwerkelijk definitief ontharen van lichaam of gezicht bij onze kliniek in Rotterdam, krijgt u eerst een professioneel en persoonlijk intakegesprek, waarbij we bekijken wat u onthaard wil hebben en wat daarvoor de beste benadering is. Ons team is volledig gecertificeerd als schoonheidsspecialiste en bovendien gespecialiseerd in definitief ontharen door middel van  laserbehandelingen.

Ontharen in Rotterdam met de Soprano ICE laser

Om het definitief ontharen in Rotterdam mogelijk te maken werken we bij No Hair Care met de  Soprano ICE laser. Dit unieke apparaat werkt met drie verschillende golflengten en geeft daardoor een volledig en perfect resultaat.

Ontharen in Rotterdam is dus niet alleen vanwege de ligging en bereikbaarheid, maar ook vanwege de kwaliteit van de service een goede optie. Het ontharen in Rotterdam begint bij slechts 20 euro voor de wenkbrauwen. U kunt vrijwel ieder gewenst lichaamsdeel laten ontharen in Rotterdam. Kijk voor onze schappelijke prijzen, aanbiedingen en pakketten onder  ‘onze prijzen‘.

Vragen over definitief ontharen in Rotterdam bij No Hair Care?

Mocht u nog vragen hebben over definitief ontharen in Rotterdam of een afspraak  willen maken, neemt u dan contact op via de  contactpagina of bel 010-8083849 .

Dit vertellen onze klanten over ons:

No Hair Care Laser Clinic
4.8
Gebaseerd op 32 beoordelingen
powered by Google
S KS K
13:33 12 Nov 21
Ik heb lang gezocht naar de juiste woorden om deze zaak, de service en de eigenaresse te omschrijven. Bij gebrek aan een beter woord houd ik het op UITSTEKEND!Sinds mijn jonge jaren kampte ik met overbeharing. Ik schrijf het vorengaande expliciet in de verleden tijd, omdat ik door de zorgvuldige en professionele behandelingen bij No Hair Care inmiddels volledig van dit probleem af ben.In het verleden heb ik een andere laserkliniek bezocht. Hier voelde ik mij echter niet op mijn gemak, mede doordat mij een gevoel van schaamte werd aangepraat. Zodoende durfde ik geruime tijd niet een andere kliniek op te zoeken. Na het lezen van de vele positieve reviews bij No Hair Care heb ik toch de moed bij elkaar geraapt om het een kans te wagen. En wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan!Bij No Hair Care ben ik vanaf dag 1 ontzettend op mijn gemak gesteld. Geen pakketten, loze beloftes of afzetterij. Er wordt meegedacht hoe het laseren voor de klant zo voordelig mogelijk kan plaatsvinden. Bovendien staat transparantie naast de uitstekende service hoog in het vaandel.Ik heb deze kliniek al meermaals aangeraden in mijn omgeving en zal dit zeker blijven doen. Ik ben namelijk dusdanig goed geholpen dat ik inmiddels ook andere gebieden hier laat laseren.Ik ben de eigenaresse eeuwig dankbaar dat zij mij altijd vrolijk ontvangt, nooit minder laat voelen en mijn onzekerheid heeft kunnen wegnemen. Het leukste van alles is dat zij ook oprecht blij is als zij klanten heeft kunnen helpen.Mocht je nog twijfelen over een goede kliniek, stop met zoeken! Dit is dé kliniek voor betaalbare, betrouwbare en professionele laserbehandelingen.
Mana MirroknianMana Mirroknian
11:34 06 Oct 21
Hele lieve en deskundige vrouw. Je voelt je heel erg op je gemak. Na een paar behandelingen was mijn haargroei al gehalveerd. Ik raad iedereen die scheren zat is om dit te gaan doen!
Sakinah K.Sakinah K.
14:43 22 Aug 21
Reeds bij het eerste consult stelde mevr. Razaghi mij op mijn gemak en nam ze de tijd om mij van deskundig advies te voorzien. Ze is eerlijk en denkt met je mee bijv. welke gebieden je het best kunt laseren en hoe dit voor de klant zo voordelig, maar ook effectief mogelijk gedaan kan worden. Ik heb eerdere laser ervaringen met een ander bedrijf, maar vertrouw niemand anders mijn huid toe. Bedankt! Ik beveel deze kliniek zeker aan!
Simin NasseriSimin Nasseri
10:58 13 Oct 20
Deskundig, effectief, eerlijk en (klant)vriendelijk. Ik ben zeer tevreden en blij met de behandelingen. Ik heb hiervoor wat sessie bij diverse aanbieders gehad, prijzig en pijnlijke ervaring. Eindelijk een behandelaar die de juiste kennis heeft op dit gebied. Absolut een aanrader!

Welk apparaat gebruiken wij en hoe werkt het laseren nu?

f.a.q.

Onze meest gestelde vragen
Wat is laseren?

Deze laser zendt pulsen de huid in, waarbij de warmte wordt geabsorbeerd door het melanine in de haar. De warmte zorgt voor een dusdanige beschadiging dat er geen haren meer terug groeien. Het is belangrijk dat u voor de behandeling tenminste 4 weken geen hars-, wax, of epileerbehandelingen hebt ondergaan

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Nee, deze behandeling is de meeste veilige ontharingsbehandeling voor de huid.

Doet de behandeling pijn?

Wanneer we gebruikmaken van de SHR techniek is dit pijnloos. Dit is een techniek waarmee we ontharen doormiddel van snelle bewegingen over de huid.

Ben ik na de behandelingen 100% haar vrij?

Het is niet mogelijk om 100% garantie te bieden, wij bieden een garantie van 85-90%.Wel is de 10-15% die blijft licht van kleur, dun en donzig.

Zijn de laser behandelingen slecht voor de huid of het lichaam?

Nee, deze behandeling is de meeste veilige ontharingsbehandeling voor de huid.

Hoe snel zie ik resultaat?

Resultaat al na 2 á 3 behandelingen.
Haar groeit al minder snel, en het is minder nodig om te scheren.
Haar wordt dunnen waar door scheren ook makkelijker wordt.

Wat zijn de prijzen voor laseren?

Bikinilijn klein € 75,-
Bikinilijn groot € 100,-

Ook zijn er combinatiebehandelingen te boeken zoals bijvoorbeeld Oksels + Bikinilijn groot voor € 110. Meer informatie hierover vind u op onze prijzen pagina 

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht