Wil je voor een langere tijd of zelfs helemaal van de haren onder jouw oksels af? Dat kan dankzij oksels laseren in Rotterdam. In slechts enkele behandelingen kun je ervoor zorgen dat je niet meer met een scheermes in de weer hoeft, waardoor je van alle gemakken bent voorzien en ook veel minder geld kwijt gaat zijn bij de aanschaf van scheermaterialen.

Bij No Hair Care kun je op een eenvoudige manier van jouw okselhaar afkomen, waarna ongewenste haargroei niet meer voorkomt. Ontdek daarom snel de mogelijkheden voor uzelf!

oksels laseren

Oksels laseren in Rotterdam gebeurt aan de hand van enkele gesprekken. Voordat je oksels ontharen gaat in Rotterdam, volgt er daarom altijd eerst een intakegesprek. Deze wordt uitgevoerd door een van onze specialisten, die niet alleen  de behandeling met je doorspreekt, maar ook gelijk een behandelingsplan opstelt.

Zo weet je niet alleen hoe alles in zijn werk gaat, maar weet je ook precies hoeveel behandelingen er nodig gaan zijn met de  Soprano ICE Platinum. De proefbehandeling na het intakegesprek geeft jou daarbij een idee hoe het laseren werkt en of het wat voor je is.

OKSELS ONTHAREN IN ROTTERDAM AAN DE HAND VAN EEN PLAN

Daarna beginnen de voorbereidingen van oksels laseren in Rotterdam. Oksels ontharen in Rotterdam begint direct na het intakegesprek. Er wordt een afspraak gepland voor de eerste behandeling, waarbij ook gelijk verdere instructies komen kijken. Voordat je aan het ontharen begint mag het haar namelijk twee maanden voor de behandeling en tijdens de behandelingsperiode alleen geschoren of geknipt worden.

Daarnaast mag je voor en tien dagen na  de laserbehandeling geen zelfbruiner gebruiken. Alleen op deze manier kan het oksels laseren in Rotterdam op de juiste manier uitgevoerd worden.

Vaak komt de vraag of het pijn doet en of de specialisten precies weten welk gebied er behandeld moet worden. Tijdens het oksels ontharen in Rotterdam wordt het behandelgebied gemarkeerd, waarna er een gel aangebracht wordt. Deze gel moet ervoor zorgen dat het oksels laseren in Rotterdam pijnloos gebeurt. Niet alleen de gel, maar ook de apparatuur helpt hieraan mee.

De Soprano ICE Platinum zorgt er namelijk voor dat je vrijwel niets van de behandeling gaat merken. Zodra de behandeling is voldaan, volgt er een rustperiode van zes tot acht weken, zodat de huid helemaal kan herstellen.

Gelijk door naar jouw dagelijkse bezigheden

Uiteraard kun je direct na de behandeling jouw dagelijkse werkzaamheden hervatten. We zorgen ervoor dat het gebied schoon en droog gemaakt wordt en we smeren er een crème op. Op deze manier kun je gelijk weer door. Mocht je daarna geen behandeling meer willen of vind je dat er voldoende oksel ontharen in Rotterdam plaatsgevonden heeft?

Dan kun je de behandelingen eenvoudig stopzetten. Je hoeft daarom nooit langer dan nodig in behandeling. Ook nieuwsgierig geworden? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Zo kom je direct alles te weten en kan je afspraak voor laseren direct ingepland worden. U kunt telefonische een afspraak maken via telefoonnummer 010-8083849. Wij staan graag voor u klaar in onze  laserkliniek in Rotterdam.

Kijk hier wat onze klanten over ons zeggen