Oksels laseren in Rotterdam voor haarvrije oksels

Wil je voor een langere tijd of zelfs helemaal van de haren onder jouw oksels af? Dat kan dankzij oksels laseren in Rotterdam. In slechts enkele behandelingen kun je ervoor zorgen dat je niet meer met een scheermes in de weer hoeft, waardoor je van alle gemakken bent voorzien en ook veel minder geld kwijt gaat zijn bij de aanschaf van scheermaterialen. Bij No Hair Care kun je op een eenvoudige manier van jouw okselhaar afkomen, waarna ongewenste haargroei niet meer voorkomt. Ontdek daarom snel de mogelijkheden voor uzelf!

Oksels ontharen in Rotterdam aan de hand van een plan

Oksels laseren in Rotterdam gebeurt aan de hand van enkele gesprekken. Voordat je oksels ontharen gaat in Rotterdam, volgt er daarom altijd eerst een intakegesprek. Deze wordt uitgevoerd door een van onze specialisten, die niet alleen  de behandeling met je doorspreekt, maar ook gelijk een behandelingsplan opstelt. Zo weet je niet alleen hoe alles in zijn werk gaat, maar weet je ook precies hoeveel behandelingen er nodig gaan zijn met de  Soprano ICE Platinum. De proefbehandeling na het intakegesprek geeft jou daarbij een idee hoe het laseren werkt en of het wat voor je is.


Ook de nazorg is van belang voor het resultaat

Daarna beginnen de voorbereidingen van oksels laseren in Rotterdam. Oksels ontharen in Rotterdam begint direct na het intakegesprek. Er wordt een afspraak gepland voor de eerste behandeling, waarbij ook gelijk verdere instructies komen kijken. Voordat je aan het ontharen begint mag het haar namelijk twee maanden voor de behandeling en tijdens de behandelingsperiode alleen geschoren of geknipt worden. Daarnaast mag je voor en tien dagen na  de laserbehandeling geen zelfbruiner gebruiken. Alleen op deze manier kan het oksels laseren in Rotterdam op de juiste manier uitgevoerd worden.


Pijnloos oksels laseren in Rotterdam dankzij specialisme

Vaak komt de vraag of het pijn doet en of de specialisten precies weten welk gebied er behandeld moet worden. Tijdens het oksels ontharen in Rotterdam wordt het behandelgebied gemarkeerd, waarna er een gel aangebracht wordt. Deze gel moet ervoor zorgen dat het oksels laseren in Rotterdam pijnloos gebeurt. Niet alleen de gel, maar ook de apparatuur helpt hieraan mee. De Soprano ICE Platinum zorgt er namelijk voor dat je vrijwel niets van de behandeling gaat merken. Zodra de behandeling is voldaan, volgt er een rustperiode van zes tot acht weken, zodat de huid helemaal kan herstellen.


Gelijk door naar jouw dagelijkse bezigheden

Uiteraard kun je direct na de behandeling jouw dagelijkse werkzaamheden hervatten. We zorgen ervoor dat het gebied schoon en droog gemaakt wordt en we smeren er een crème op. Op deze manier kun je gelijk weer door. Mocht je daarna geen behandeling meer willen of vind je dat er voldoende oksel ontharen in Rotterdam plaatsgevonden heeft? Dan kun je de behandelingen eenvoudig stopzetten. Je hoeft daarom nooit langer dan nodig in behandeling. Ook nieuwsgierig geworden? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Zo kom je direct alles te weten en kan je afspraak voor oksels laseren in Rotterdam direct ingepland worden. U kunt telefonische een afspraak maken via telefoonnummer 010-8083849Wij staan graag voor u klaar in onze  laserkliniek in Rotterdam.

Dit vertellen onze klanten over ons:

No Hair Care Laser Clinic
4.8
Gebaseerd op 32 beoordelingen
powered by Google
S KS K
13:33 12 Nov 21
Ik heb lang gezocht naar de juiste woorden om deze zaak, de service en de eigenaresse te omschrijven. Bij gebrek aan een beter woord houd ik het op UITSTEKEND!Sinds mijn jonge jaren kampte ik met overbeharing. Ik schrijf het vorengaande expliciet in de verleden tijd, omdat ik door de zorgvuldige en professionele behandelingen bij No Hair Care inmiddels volledig van dit probleem af ben.In het verleden heb ik een andere laserkliniek bezocht. Hier voelde ik mij echter niet op mijn gemak, mede doordat mij een gevoel van schaamte werd aangepraat. Zodoende durfde ik geruime tijd niet een andere kliniek op te zoeken. Na het lezen van de vele positieve reviews bij No Hair Care heb ik toch de moed bij elkaar geraapt om het een kans te wagen. En wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan!Bij No Hair Care ben ik vanaf dag 1 ontzettend op mijn gemak gesteld. Geen pakketten, loze beloftes of afzetterij. Er wordt meegedacht hoe het laseren voor de klant zo voordelig mogelijk kan plaatsvinden. Bovendien staat transparantie naast de uitstekende service hoog in het vaandel.Ik heb deze kliniek al meermaals aangeraden in mijn omgeving en zal dit zeker blijven doen. Ik ben namelijk dusdanig goed geholpen dat ik inmiddels ook andere gebieden hier laat laseren.Ik ben de eigenaresse eeuwig dankbaar dat zij mij altijd vrolijk ontvangt, nooit minder laat voelen en mijn onzekerheid heeft kunnen wegnemen. Het leukste van alles is dat zij ook oprecht blij is als zij klanten heeft kunnen helpen.Mocht je nog twijfelen over een goede kliniek, stop met zoeken! Dit is dé kliniek voor betaalbare, betrouwbare en professionele laserbehandelingen.
Mana MirroknianMana Mirroknian
11:34 06 Oct 21
Hele lieve en deskundige vrouw. Je voelt je heel erg op je gemak. Na een paar behandelingen was mijn haargroei al gehalveerd. Ik raad iedereen die scheren zat is om dit te gaan doen!
Sakinah K.Sakinah K.
14:43 22 Aug 21
Reeds bij het eerste consult stelde mevr. Razaghi mij op mijn gemak en nam ze de tijd om mij van deskundig advies te voorzien. Ze is eerlijk en denkt met je mee bijv. welke gebieden je het best kunt laseren en hoe dit voor de klant zo voordelig, maar ook effectief mogelijk gedaan kan worden. Ik heb eerdere laser ervaringen met een ander bedrijf, maar vertrouw niemand anders mijn huid toe. Bedankt! Ik beveel deze kliniek zeker aan!
Simin NasseriSimin Nasseri
10:58 13 Oct 20
Deskundig, effectief, eerlijk en (klant)vriendelijk. Ik ben zeer tevreden en blij met de behandelingen. Ik heb hiervoor wat sessie bij diverse aanbieders gehad, prijzig en pijnlijke ervaring. Eindelijk een behandelaar die de juiste kennis heeft op dit gebied. Absolut een aanrader!

Welk apparaat gebruiken wij en hoe werkt het laseren nu?

f.a.q.

Onze meest gestelde vragen
Wat is laseren?

Deze laser zendt pulsen de huid in, waarbij de warmte wordt geabsorbeerd door het melanine in de haar. De warmte zorgt voor een dusdanige beschadiging dat er geen haren meer terug groeien. Het is belangrijk dat u voor de behandeling tenminste 4 weken geen hars-, wax, of epileerbehandelingen hebt ondergaan

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Nee, deze behandeling is de meeste veilige ontharingsbehandeling voor de huid.

Doet de behandeling pijn?

Wanneer we gebruikmaken van de SHR techniek is dit pijnloos. Dit is een techniek waarmee we ontharen doormiddel van snelle bewegingen over de huid.

Ben ik na de behandelingen 100% haar vrij?

Het is niet mogelijk om 100% garantie te bieden, wij bieden een garantie van 85-90%.Wel is de 10-15% die blijft licht van kleur, dun en donzig.

Zijn de laser behandelingen slecht voor de huid of het lichaam?

Nee, deze behandeling is de meeste veilige ontharingsbehandeling voor de huid.

Hoe snel zie ik resultaat?

Resultaat al na 2 á 3 behandelingen.
Haar groeit al minder snel, en het is minder nodig om te scheren.
Haar wordt dunnen waar door scheren ook makkelijker wordt.

Wat zijn de prijzen voor laseren?

Meer informatie hierover vind u op onze prijzen pagina 

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht