Niemand wordt blij van ongewenste haargroei. Hebt u schoon genoeg van scheren, epileren en harsen? Wilt u af van ingegroeide haartjes en een geïrriteerde huid? Dan bent u bij No Hair Care Laserclinic in Rotterdam aan het juiste adres. Bij onze laserclinic in Rotterdam kunt u terecht voor laseren van lichaam en gezicht. Wij behandelen zowel mannen als vrouwen.

Laser clinic No Hair Care is gelegen in Rotterdam. Met de auto kunt u makkelijk parkeren bij de  laserkliniek. Wij zijn geopend tot 21:00!

Voordelen van laseren bij deze laserclinic in Rotterdam

• Ontharen met een laser gaat sneller dan elektrisch ontharen
• Na laserontharing is scheren niet meer nodig
• In korte tijd kan een groot oppervlak worden behandeld
• Met weinig behandelingen een groots resultaat

Hoe werkt laseren bij No Hair Care laserclinic Rotterdam

Door laserflitsen warmt het haar op en sterft het haarzakje af. Hierdoor worden de  haren definitief verwijderd. Wij beschikken over luxe behandelruimtes en ook aan uw privacy hebben we natuurlijk gedacht bij onze laserclinic in Rotterdam.Voordat  de behandeling in onze laser clinic Rotterdam start, zal één van onze specialisten het te behandelen gebied aftekenen, zodat we precies weten waar er behandeld moet worden. We brengen vervolgens een verdovende gel aan om te zorgen dat u geen pijn heeft tijdens het laseren. Na de behandeling in laser clinic Rotterdam verzorgen we uw huid met een crème die ervoor zorgt dat uw huid zich na de behandeling snel herstelt. Een volgende behandeling in uw gezicht kan na een rustperiode van 4 tot 6 weken plaatsvinden en voor een lichaamsbehandeling geldt een rustperiode van ongeveer 6 tot 8 weken.

Laserbehandeling geschikt voor het hele lichaam

Bij een laserbehandeling in de laserclinic in Rotterdam denkt u misschien eerst alleen aan behandelingen in het gelaat, maar u kunt bij ons ook terecht voor laserbehandeling van grotere lichaamsoppervlakten, zoals rug of benen. Voor gecombineerde behandelingen van bijvoorbeeld  okselsbikinilijnbenen en armen bieden wij in onze laser clinic Rotterdam aantrekkelijke kortingen. Bekijk onze  prijslijst!


Soprano ICE Platinum: Voor elke huidtint en elk huidtype

Wij gebruiken in onze laser clinic Rotterdam de  Soprano ICE Platinum. De behandeling met deze laser is bijna geheel pijnloos en is geschikt voor elke huidtint en elk huidtype. Hoe licht of donker u ook bent. Ook kunnen wij uw huid met deze laser het hele jaar door behandelen in onze laserkliniek in Rotterdam.

Contact

Hebt u genoeg van scheren, epileren en harsen? Neem dan contact op met No Hair Care Laserclinic in Rotterdam. U kunt telefonische een afspraak maken via telefoonnummer 010-8083849. Onze specialisten staan graag voor u klaar in onze laserclinic in Rotterdam.

Dit vertellen onze klanten over ons:

No Hair Care Laser Clinic
4.8
Gebaseerd op 32 beoordelingen
powered by Google
S KS K
13:33 12 Nov 21
Ik heb lang gezocht naar de juiste woorden om deze zaak, de service en de eigenaresse te omschrijven. Bij gebrek aan een beter woord houd ik het op UITSTEKEND!Sinds mijn jonge jaren kampte ik met overbeharing. Ik schrijf het vorengaande expliciet in de verleden tijd, omdat ik door de zorgvuldige en professionele behandelingen bij No Hair Care inmiddels volledig van dit probleem af ben.In het verleden heb ik een andere laserkliniek bezocht. Hier voelde ik mij echter niet op mijn gemak, mede doordat mij een gevoel van schaamte werd aangepraat. Zodoende durfde ik geruime tijd niet een andere kliniek op te zoeken. Na het lezen van de vele positieve reviews bij No Hair Care heb ik toch de moed bij elkaar geraapt om het een kans te wagen. En wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan!Bij No Hair Care ben ik vanaf dag 1 ontzettend op mijn gemak gesteld. Geen pakketten, loze beloftes of afzetterij. Er wordt meegedacht hoe het laseren voor de klant zo voordelig mogelijk kan plaatsvinden. Bovendien staat transparantie naast de uitstekende service hoog in het vaandel.Ik heb deze kliniek al meermaals aangeraden in mijn omgeving en zal dit zeker blijven doen. Ik ben namelijk dusdanig goed geholpen dat ik inmiddels ook andere gebieden hier laat laseren.Ik ben de eigenaresse eeuwig dankbaar dat zij mij altijd vrolijk ontvangt, nooit minder laat voelen en mijn onzekerheid heeft kunnen wegnemen. Het leukste van alles is dat zij ook oprecht blij is als zij klanten heeft kunnen helpen.Mocht je nog twijfelen over een goede kliniek, stop met zoeken! Dit is dé kliniek voor betaalbare, betrouwbare en professionele laserbehandelingen.
Mana MirroknianMana Mirroknian
11:34 06 Oct 21
Hele lieve en deskundige vrouw. Je voelt je heel erg op je gemak. Na een paar behandelingen was mijn haargroei al gehalveerd. Ik raad iedereen die scheren zat is om dit te gaan doen!
Sakinah K.Sakinah K.
14:43 22 Aug 21
Reeds bij het eerste consult stelde mevr. Razaghi mij op mijn gemak en nam ze de tijd om mij van deskundig advies te voorzien. Ze is eerlijk en denkt met je mee bijv. welke gebieden je het best kunt laseren en hoe dit voor de klant zo voordelig, maar ook effectief mogelijk gedaan kan worden. Ik heb eerdere laser ervaringen met een ander bedrijf, maar vertrouw niemand anders mijn huid toe. Bedankt! Ik beveel deze kliniek zeker aan!
Simin NasseriSimin Nasseri
10:58 13 Oct 20
Deskundig, effectief, eerlijk en (klant)vriendelijk. Ik ben zeer tevreden en blij met de behandelingen. Ik heb hiervoor wat sessie bij diverse aanbieders gehad, prijzig en pijnlijke ervaring. Eindelijk een behandelaar die de juiste kennis heeft op dit gebied. Absolut een aanrader!

Welk apparaat gebruiken wij en hoe werkt het laseren nu?

f.a.q.

Onze meest gestelde vragen
Wat is laseren?

Deze laser zendt pulsen de huid in, waarbij de warmte wordt geabsorbeerd door het melanine in de haar. De warmte zorgt voor een dusdanige beschadiging dat er geen haren meer terug groeien. Het is belangrijk dat u voor de behandeling tenminste 4 weken geen hars-, wax, of epileerbehandelingen hebt ondergaan

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Nee, deze behandeling is de meeste veilige ontharingsbehandeling voor de huid.

Doet de behandeling pijn?

Wanneer we gebruikmaken van de SHR techniek is dit pijnloos. Dit is een techniek waarmee we ontharen doormiddel van snelle bewegingen over de huid.

Ben ik na de behandelingen 100% haar vrij?

Het is niet mogelijk om 100% garantie te bieden, wij bieden een garantie van 85-90%.Wel is de 10-15% die blijft licht van kleur, dun en donzig.

Zijn de laser behandelingen slecht voor de huid of het lichaam?

Nee, deze behandeling is de meeste veilige ontharingsbehandeling voor de huid.

Hoe snel zie ik resultaat?

Resultaat al na 2 á 3 behandelingen.
Haar groeit al minder snel, en het is minder nodig om te scheren.
Haar wordt dunnen waar door scheren ook makkelijker wordt.

Wat zijn de prijzen voor laseren?

Bikinilijn klein € 75,-
Bikinilijn groot € 100,-

Ook zijn er combinatiebehandelingen te boeken zoals bijvoorbeeld Oksels + Bikinilijn groot voor € 110. Meer informatie hierover vind u op onze prijzen pagina 

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht