Bent u het beu om steeds opnieuw te ontharen? Dan is onze laserbehandeling  ontharen zeker iets voor u!

De kliniek voor laserontharing!

Onze kliniek voor een laserbehandeling in Rotterdam is uiterst professioneel. De beste specialisten behandelen u in luxe behandelruimtes. Van onze medewerkers krijgt u alle tijd en aandacht en u kan rekenen op uw privacy. Ook is er een aparte make-up ruimte en een royale wachtruimte aanwezig. Daarnaast is de kliniek makkelijk te bereiken en is er voldoende parkeergelegenheid. Onze kliniek voor laserontharing is geopend van maandag tot zaterdag en dit steeds van 9 tot 21 uur.  Laser kliniek No Hair Care is gelegen in Rotterdam.

Pijnloze behandeling tijdens de laserbehandeling

In onze zorgvuldige laserbehandeling voor  laser ontharen zorgen we voor een bijna pijnloos traject. Onze specialisten voor de laserbehandeling ontharing zijn gecertificeerd. Eerst is er een intakegesprek waarbij we een behandelingsplan opstellen. Hierna krijgt u een proefbehandeling. Deze laserbehandeling in Rotterdam wordt uitgevoerd door onze specialisten met de ‘ Soprana ICE Platinum‘. Hiermee bereiken we een perfect resultaat!

Na dit vrijblijvende intakegesprek kan de afspraak voor uw eerste laserbehandeling in Rotterdam gemaakt worden. Om een perfect resultaat te realiseren, mag de ongewenste haargroei vanaf twee maanden voordat u behandeld wordt en in de behandelingsperiode alleen geschoren en/of geknipt worden. Ook mag u tien dagen voor en tien dagen na de behandeling geen zelf-bruinend middel gebruiken en mag u niet onder de zonnebank of zonnebaden.

In de eerste laserbehandeling voor het ontharen brengen onze specialisten in het te behandelen gebied een gel aan. Zo zorgen we voor een vrijwel pijnloze laserbehandeling voor het haar. De ‘Soprana ICE Platinum’ is de allernieuwste technologie en werkt zeer doeltreffend. Per gelaatsbehandeling is er een rustperiode van ongeveer 4 tot 6 weken en voor een lichaamsbehandeling is dit gemiddeld 6 tot 8 weken.

U kiest zelf wanneer u blij bent met het resultaat en de behandelingen wilt stopzetten. Wij zullen ook aangeven wanneer de behandeling niet meer noodzakelijk is. We zijn dus steeds eerlijk met u!


Eindeloze voordelen laserbehandeling Rotterdam

Een laserbehandeling voor ontharen heeft enorm veel voordelen. Het vermindert de haargroei drastisch totdat u helemaal kan stoppen met scheren. De laserbehandeling voor ontharen kunnen onze specialisten overal op het lichaam toepassen. Grote oppervlakten kunnen relatief snel behandeld worden. U heeft door de laserbehandeling ontharen dus ook enorm veel tijdwinst omdat u zich niet regelmatig moet scheren, waxen, epileren… Ook bespaart u uzelf een heleboel pijn. De laserbehandeling ontharen voorkomt ingegroeide haren. Een esthetisch voordeel is ook dat u een zeer glad lichaam krijgt. De laserbehandeling in Rotterdam is dus de perfecte oplossing voor ongewenste haargroei!

Bent u geïnteresseerd in onze laserbehandeling voor ontharen? Neem  contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of bel 010-8083849.


Dit vertellen onze klanten over ons:

No Hair Care Laser Clinic
4.8
Gebaseerd op 32 beoordelingen
powered by Google
S KS K
13:33 12 Nov 21
Ik heb lang gezocht naar de juiste woorden om deze zaak, de service en de eigenaresse te omschrijven. Bij gebrek aan een beter woord houd ik het op UITSTEKEND!Sinds mijn jonge jaren kampte ik met overbeharing. Ik schrijf het vorengaande expliciet in de verleden tijd, omdat ik door de zorgvuldige en professionele behandelingen bij No Hair Care inmiddels volledig van dit probleem af ben.In het verleden heb ik een andere laserkliniek bezocht. Hier voelde ik mij echter niet op mijn gemak, mede doordat mij een gevoel van schaamte werd aangepraat. Zodoende durfde ik geruime tijd niet een andere kliniek op te zoeken. Na het lezen van de vele positieve reviews bij No Hair Care heb ik toch de moed bij elkaar geraapt om het een kans te wagen. En wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan!Bij No Hair Care ben ik vanaf dag 1 ontzettend op mijn gemak gesteld. Geen pakketten, loze beloftes of afzetterij. Er wordt meegedacht hoe het laseren voor de klant zo voordelig mogelijk kan plaatsvinden. Bovendien staat transparantie naast de uitstekende service hoog in het vaandel.Ik heb deze kliniek al meermaals aangeraden in mijn omgeving en zal dit zeker blijven doen. Ik ben namelijk dusdanig goed geholpen dat ik inmiddels ook andere gebieden hier laat laseren.Ik ben de eigenaresse eeuwig dankbaar dat zij mij altijd vrolijk ontvangt, nooit minder laat voelen en mijn onzekerheid heeft kunnen wegnemen. Het leukste van alles is dat zij ook oprecht blij is als zij klanten heeft kunnen helpen.Mocht je nog twijfelen over een goede kliniek, stop met zoeken! Dit is dé kliniek voor betaalbare, betrouwbare en professionele laserbehandelingen.
Mana MirroknianMana Mirroknian
11:34 06 Oct 21
Hele lieve en deskundige vrouw. Je voelt je heel erg op je gemak. Na een paar behandelingen was mijn haargroei al gehalveerd. Ik raad iedereen die scheren zat is om dit te gaan doen!
Sakinah K.Sakinah K.
14:43 22 Aug 21
Reeds bij het eerste consult stelde mevr. Razaghi mij op mijn gemak en nam ze de tijd om mij van deskundig advies te voorzien. Ze is eerlijk en denkt met je mee bijv. welke gebieden je het best kunt laseren en hoe dit voor de klant zo voordelig, maar ook effectief mogelijk gedaan kan worden. Ik heb eerdere laser ervaringen met een ander bedrijf, maar vertrouw niemand anders mijn huid toe. Bedankt! Ik beveel deze kliniek zeker aan!
Simin NasseriSimin Nasseri
10:58 13 Oct 20
Deskundig, effectief, eerlijk en (klant)vriendelijk. Ik ben zeer tevreden en blij met de behandelingen. Ik heb hiervoor wat sessie bij diverse aanbieders gehad, prijzig en pijnlijke ervaring. Eindelijk een behandelaar die de juiste kennis heeft op dit gebied. Absolut een aanrader!

Welk apparaat gebruiken wij en hoe werkt het laseren nu?

f.a.q.

Onze meest gestelde vragen
Wat is laseren?

Deze laser zendt pulsen de huid in, waarbij de warmte wordt geabsorbeerd door het melanine in de haar. De warmte zorgt voor een dusdanige beschadiging dat er geen haren meer terug groeien. Het is belangrijk dat u voor de behandeling tenminste 4 weken geen hars-, wax, of epileerbehandelingen hebt ondergaan

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Nee, deze behandeling is de meeste veilige ontharingsbehandeling voor de huid.

Doet de behandeling pijn?

Wanneer we gebruikmaken van de SHR techniek is dit pijnloos. Dit is een techniek waarmee we ontharen doormiddel van snelle bewegingen over de huid.

Ben ik na de behandelingen 100% haar vrij?

Het is niet mogelijk om 100% garantie te bieden, wij bieden een garantie van 85-90%.Wel is de 10-15% die blijft licht van kleur, dun en donzig.

Zijn de laser behandelingen slecht voor de huid of het lichaam?

Nee, deze behandeling is de meeste veilige ontharingsbehandeling voor de huid.

Hoe snel zie ik resultaat?

Resultaat al na 2 á 3 behandelingen.
Haar groeit al minder snel, en het is minder nodig om te scheren.
Haar wordt dunnen waar door scheren ook makkelijker wordt.

Wat zijn de prijzen voor bikini laseren?

Meer informatie hierover vind u op onze prijzen pagina 

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht