Bent u het beu om steeds opnieuw te ontharen? Dan is onze laserbehandeling  ontharen zeker iets voor u!

De kliniek voor laserontharing!

Onze kliniek voor een laserbehandeling in Rotterdam is uiterst professioneel. De beste specialisten behandelen u in luxe behandelruimtes. Van onze medewerkers krijgt u alle tijd en aandacht en u kan rekenen op uw privacy. Ook is er een aparte make-up ruimte en een royale wachtruimte aanwezig. Daarnaast is de kliniek makkelijk te bereiken en is er voldoende parkeergelegenheid. Onze kliniek voor laserontharing is geopend van maandag tot zaterdag en dit steeds van 9 tot 21 uur.  Laser kliniek No Hair Care is gelegen in Rotterdam.

Pijnloze behandeling tijdens de laserbehandeling

In onze zorgvuldige laserbehandeling voor  laser ontharen zorgen we voor een bijna pijnloos traject. Onze specialisten voor de laserbehandeling ontharing zijn gecertificeerd. Eerst is er een intakegesprek waarbij we een behandelingsplan opstellen. Hierna krijgt u een proefbehandeling. Deze laserbehandeling in Rotterdam wordt uitgevoerd door onze specialisten met de ‘ Soprana ICE Platinum‘. Hiermee bereiken we een perfect resultaat!

Na dit vrijblijvende intakegesprek kan de afspraak voor uw eerste laserbehandeling in Rotterdam gemaakt worden. Om een perfect resultaat te realiseren, mag de ongewenste haargroei vanaf twee maanden voordat u behandeld wordt en in de behandelingsperiode alleen geschoren en/of geknipt worden. Ook mag u tien dagen voor en tien dagen na de behandeling geen zelf-bruinend middel gebruiken en mag u niet onder de zonnebank of zonnebaden.

In de eerste laserbehandeling voor het ontharen brengen onze specialisten in het te behandelen gebied een gel aan. Zo zorgen we voor een vrijwel pijnloze laserbehandeling voor het haar. De ‘Soprana ICE Platinum’ is de allernieuwste technologie en werkt zeer doeltreffend. Per gelaatsbehandeling is er een rustperiode van ongeveer 4 tot 6 weken en voor een lichaamsbehandeling is dit gemiddeld 6 tot 8 weken.

U kiest zelf wanneer u blij bent met het resultaat en de behandelingen wilt stopzetten. Wij zullen ook aangeven wanneer de behandeling niet meer noodzakelijk is. We zijn dus steeds eerlijk met u!


Eindeloze voordelen laserbehandeling Rotterdam

Een laserbehandeling voor ontharen heeft enorm veel voordelen. Het vermindert de haargroei drastisch totdat u helemaal kan stoppen met scheren. De laserbehandeling voor ontharen kunnen onze specialisten overal op het lichaam toepassen. Grote oppervlakten kunnen relatief snel behandeld worden. U heeft door de laserbehandeling ontharen dus ook enorm veel tijdwinst omdat u zich niet regelmatig moet scheren, waxen, epileren… Ook bespaart u uzelf een heleboel pijn. De laserbehandeling ontharen voorkomt ingegroeide haren. Een esthetisch voordeel is ook dat u een zeer glad lichaam krijgt. De laserbehandeling in Rotterdam is dus de perfecte oplossing voor ongewenste haargroei!

Bent u geïnteresseerd in onze laserbehandeling voor ontharen? Neem  contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of bel 010-8083849.