Laserontharing Rotterdam bij Laserkliniek No Hair Care

Waarom nog waxen of scheren? U kunt definitief van uw ongewenste haargroei af zijn door een laserontharing in Rotterdam bij Laserkliniek No Hair Care.

Laser kliniek No Hair Care in Rotterdam is gespecialiseerd in definitief ontharen. We doen dit met de allernieuwste laser apparatuur namelijk de Soprano Ice Platinum. Deze Laser is het eerste laserontharings systeem dat drie golflengtes combineert in een complicatie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de laser golflengte 755nm, 810nm en 1064nm. Doordat we gebruik maken van alle drie golflengtes in een diode geeft dit een optimaal resultaat.

Hoe werkt laser ontharen in Rotterdam met de Soprano Ice Platinum?

De lasers in de  Soprano Ice Platinum zorgen ervoor dat de eiwitten in het haarzakje afsterven. Dit gebeurt door middel van laserflitsen oftewel pulsen. Zonder deze eiwitten in het haarzakje kunnen er geen haren meer groeien.Daarbij is het de ideale behandeling voor alle soorten huidtypes zowel lichte tot donkere huidtypes kunnen behandeld worden. Ook kan er op elk lichaamsgebied behandeld worden. Wilt u meer info over de behandeling zelf? Lees meer informatie over  de behandeling.

Pijnloze en effectieve laser ontharing in Rotterdam

Laser kliniek in Rotterdam: No Hair Care maakt dus gebruik van de Soprano Ice Platinum. Deze laser maakt gebruik van de SHR methode, wat de enige bewezen methode is die er voor zorgt dat u vrijwel geen pijn ervaart. De unieke energie,- en verwarmingsmethode brengt zodanig schade toe aan het haarzakje dat de haargroei niet meer terug komt. Terwijl het schade en pijn aan het omliggend weefsel voorkomt. Tijdens de behandeling koelt de ge├»ntegreerde Ice technologie uw huid oppervlak waardoor er geen oppervlakkige brandwonden kunnen ontstaan en pijn wordt voorkomen.  

Laser ontharing in Rotterdam met gediplomeerde huidtherapeut en laserspecialisten

Bij laser kliniek No Hair Care wordt u behandeld door laserspecialisten die onder leiding van een huidspecialist staan. In onze kliniek nemen we de tijd voor u, dit is nodig omdat de behandeling precisie werk is, en wij voor een optimaal resultaat gaan. Normaal zijn er tussen de 6 en 10 behandelingen nodig om van uw ongewenste haargroei af te komen. Ongeveer 90% van onze clienten hebben na deze behandelingen geen last meer van ongewenste haargroei op het behandelgebied.

Afspraak maken laser ontharen in Rotterdam

Nieuwsgierig geworden en wilt u een afspraak maken? U kunt telefonische een afspraak maken via telefoonnummer  010-8083849.