Laserontharing Rotterdam bij Laserkliniek No Hair Care

Waarom nog waxen of scheren? U kunt definitief van uw ongewenste haargroei af zijn door een laserontharing in Rotterdam bij Laserkliniek No Hair Care.

Laser kliniek No Hair Care in Rotterdam is gespecialiseerd in definitief ontharen. We doen dit met de allernieuwste laser apparatuur namelijk de Soprano Ice Platinum. Deze Laser is het eerste laserontharings systeem dat drie golflengtes combineert in een complicatie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de laser golflengte 755nm, 810nm en 1064nm. Doordat we gebruik maken van alle drie golflengtes in een diode geeft dit een optimaal resultaat.

HOE WERKT LASER ONTHAREN IN ROTTERDAM MET DE SOPRANO ICE PLATINUM?

De lasers in de   Soprano Ice Platinum zorgen ervoor dat de eiwitten in het haarzakje afsterven. Dit gebeurt door middel van laserflitsen oftewel pulsen. Zonder deze eiwitten in het haarzakje kunnen er geen haren meer groeien.Daarbij is het de ideale behandeling voor alle soorten huidtypes zowel lichte tot donkere huidtypes kunnen behandeld worden. Ook kan er op elk lichaamsgebied behandeld worden. Wilt u meer info over de behandeling zelf? Lees meer informatie over   de behandeling.

laserontharing in Rotterdam
definitief ontharen rotterdam

PIJNLOZE EN EFFECTIEVE LASER ONTHARING IN ROTTERDAM

Laser kliniek in Rotterdam: No Hair Care maakt dus gebruik van de Soprano Ice Platinum. Deze laser maakt gebruik van de SHR methode, wat de enige bewezen methode is die er voor zorgt dat u vrijwel geen pijn ervaart. De unieke energie,- en verwarmingsmethode brengt zodanig schade toe aan het haarzakje dat de haargroei niet meer terug komt. Terwijl het schade en pijn aan het omliggend weefsel voorkomt. Tijdens de behandeling koelt de geïntegreerde Ice technologie uw huid oppervlak waardoor er geen oppervlakkige brandwonden kunnen ontstaan en pijn wordt voorkomen.  

LASER ONTHARING IN ROTTERDAM MET GEDIPLOMEERDE HUIDTHERAPEUT EN LASERSPECIALIST

Bij laser kliniek No Hair Care wordt u behandeld door één laserspecialisten en huidspecialist. In onze kliniek nemen we de tijd voor u, dit is nodig omdat de behandeling precisie werk is, en wij voor een optimaal resultaat gaan. Normaal zijn er tussen de 6 en 10 behandelingen nodig om van uw ongewenste haargroei af te komen. Ongeveer 90% van onze clienten hebben na deze behandelingen geen last meer van ongewenste haargroei op het behandelgebied.

Permanent ontharen rotterdam

Afspraak maken laser ontharen in Rotterdam

Nieuwsgierig geworden en wilt u een afspraak maken? U kunt telefonische een afspraak maken via telefoonnummer  010-8083849.

Maak nu vrijblijven een afspraak voor een intake!

Dit vertellen onze klanten over ons:

No Hair Care Laser Clinic
4.8
Gebaseerd op 32 beoordelingen
powered by Google
S KS K
13:33 12 Nov 21
Ik heb lang gezocht naar de juiste woorden om deze zaak, de service en de eigenaresse te omschrijven. Bij gebrek aan een beter woord houd ik het op UITSTEKEND!Sinds mijn jonge jaren kampte ik met overbeharing. Ik schrijf het vorengaande expliciet in de verleden tijd, omdat ik door de zorgvuldige en professionele behandelingen bij No Hair Care inmiddels volledig van dit probleem af ben.In het verleden heb ik een andere laserkliniek bezocht. Hier voelde ik mij echter niet op mijn gemak, mede doordat mij een gevoel van schaamte werd aangepraat. Zodoende durfde ik geruime tijd niet een andere kliniek op te zoeken. Na het lezen van de vele positieve reviews bij No Hair Care heb ik toch de moed bij elkaar geraapt om het een kans te wagen. En wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan!Bij No Hair Care ben ik vanaf dag 1 ontzettend op mijn gemak gesteld. Geen pakketten, loze beloftes of afzetterij. Er wordt meegedacht hoe het laseren voor de klant zo voordelig mogelijk kan plaatsvinden. Bovendien staat transparantie naast de uitstekende service hoog in het vaandel.Ik heb deze kliniek al meermaals aangeraden in mijn omgeving en zal dit zeker blijven doen. Ik ben namelijk dusdanig goed geholpen dat ik inmiddels ook andere gebieden hier laat laseren.Ik ben de eigenaresse eeuwig dankbaar dat zij mij altijd vrolijk ontvangt, nooit minder laat voelen en mijn onzekerheid heeft kunnen wegnemen. Het leukste van alles is dat zij ook oprecht blij is als zij klanten heeft kunnen helpen.Mocht je nog twijfelen over een goede kliniek, stop met zoeken! Dit is dé kliniek voor betaalbare, betrouwbare en professionele laserbehandelingen.
Mana MirroknianMana Mirroknian
11:34 06 Oct 21
Hele lieve en deskundige vrouw. Je voelt je heel erg op je gemak. Na een paar behandelingen was mijn haargroei al gehalveerd. Ik raad iedereen die scheren zat is om dit te gaan doen!
Sakinah K.Sakinah K.
14:43 22 Aug 21
Reeds bij het eerste consult stelde mevr. Razaghi mij op mijn gemak en nam ze de tijd om mij van deskundig advies te voorzien. Ze is eerlijk en denkt met je mee bijv. welke gebieden je het best kunt laseren en hoe dit voor de klant zo voordelig, maar ook effectief mogelijk gedaan kan worden. Ik heb eerdere laser ervaringen met een ander bedrijf, maar vertrouw niemand anders mijn huid toe. Bedankt! Ik beveel deze kliniek zeker aan!
Simin NasseriSimin Nasseri
10:58 13 Oct 20
Deskundig, effectief, eerlijk en (klant)vriendelijk. Ik ben zeer tevreden en blij met de behandelingen. Ik heb hiervoor wat sessie bij diverse aanbieders gehad, prijzig en pijnlijke ervaring. Eindelijk een behandelaar die de juiste kennis heeft op dit gebied. Absolut een aanrader!

Welk apparaat gebruiken wij en hoe werkt het laseren nu?

f.a.q.

Onze meest gestelde vragen
Wat is laseren?

Deze laser zendt pulsen de huid in, waarbij de warmte wordt geabsorbeerd door het melanine in de haar. De warmte zorgt voor een dusdanige beschadiging dat er geen haren meer terug groeien. Het is belangrijk dat u voor de behandeling tenminste 4 weken geen hars-, wax, of epileerbehandelingen hebt ondergaan

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Nee, deze behandeling is de meeste veilige ontharingsbehandeling voor de huid.

Doet de behandeling pijn?

Wanneer we gebruikmaken van de SHR techniek is dit pijnloos. Dit is een techniek waarmee we ontharen doormiddel van snelle bewegingen over de huid.

Ben ik na de behandelingen 100% haar vrij?

Het is niet mogelijk om 100% garantie te bieden, wij bieden een garantie van 85-90%.Wel is de 10-15% die blijft licht van kleur, dun en donzig.

Zijn de laser behandelingen slecht voor de huid of het lichaam?

Nee, deze behandeling is de meeste veilige ontharingsbehandeling voor de huid.

Hoe snel zie ik resultaat?

Resultaat al na 2 á 3 behandelingen.
Haar groeit al minder snel, en het is minder nodig om te scheren.
Haar wordt dunnen waar door scheren ook makkelijker wordt.

Wat zijn de prijzen voor laseren?

Meer informatie hierover vind u op onze prijzen pagina 

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht