Jouw bikinilijn laseren in Rotterdam bij No Hair Care

Je hebt net een leuke bikini gekocht, maar jouw haargroei staat in de weg bij het comfortabel voelen in het bikinibroekje. Herkenbaar? Dan kan de bikinilijn laseren Rotterdam een goede oplossing zijn. Je hoeft niet meer in de weer met een scheermesje, hoeft niet bang te zijn voor uitslag na het scheren en het bijkomende voordeel is dat er weinig tot geen haren meer terugkomen. Bij No Hair Care zorgen we ervoor dat je weer zelfverzekerd rondloopt in jouw bikini en volop van jouw welverdiende vakantie kunt genieten.

JOUW BIKINILIJN LASEREN IN ROTTERDAM IN MEERDERE STAPPEN

Jouw bikinilijn laseren in Rotterdam  gaat altijd gepaard met een intakegesprek. Dit gesprek is nodig om jouw wensen te bekijken en een behandelplan op te stellen. Je wilt immers het beste resultaat hebben, waarvoor wij ook moeten bekijken hoe de haargroei is en wat je uiteindelijk als resultaat wilt zien. Tijdens dit gesprek gaan we ook verder in op   de behandelingen zelf van het bikinilijn laseren Rotterdam, zodat je weet wat jou te wachten staat en hoe je jezelf hierop voor kunt bereiden. Er zijn immers bepaalde zaken waar je rekening mee moet houden.

bikinilijn ontharen rotterdam
laseren bikinilijn rotterdam

ZORG VOOR EEN GOEDE VOORBEREIDING

Zo mag je voor het bikinilijn laseren Rotterdam  geen wax of epileerapparaat meer gebruiken. Je mag jouw haren wel scheren of bijknippen. Hiermee voorkom je dat de actieve groei verloren gaat en dat de behandelingen minder voorspoedig verlopen. Ook mag er tien dagen voor en na de behandeling geen gebruik worden gemaakt van zelfbruinende middelen en de zonnebank en mag je niet zonnebaden. Deze zaken worden allemaal vermeld tijdens het gesprek, zodat je er rekening mee kunt houden. Aan de hand van het behandelplan wat opgesteld wordt, kan uiteindelijk de behandeling beginnen.

JE HEBT GEEN VERPLICHTINGEN

Pas wanneer alles duidelijk is, kunnen we een afspraak maken voor het bikinilijn laseren in Rotterdam . Ook kunnen de andere behandelingen al worden ingepland. Het aangegeven behandelplan hoeft hierbij niet volledig gevolgd te worden. Wanneer wij of jij er tijdens de behandelingen achter komt dat het resultaat al bereikt is of dat je er om een andere reden vanaf ziet, dan kunnen we   de laserbehandelingen stopzetten. Je zit dus nergens aan vast  en hoeft je hierbij ook niet druk te maken om bijkomende kosten. Zo kunnen we van beide kanten transparant blijven en een goede service leveren. Aan het einde van iedere behandeling zorgen wij voor de verzorging van de plek.

bikinilijn ontharen rotterdam

Dit vertellen onze klanten over ons:

No Hair Care Laser Clinic
4.8
Gebaseerd op 32 beoordelingen
powered by Google
S KS K
13:33 12 Nov 21
Ik heb lang gezocht naar de juiste woorden om deze zaak, de service en de eigenaresse te omschrijven. Bij gebrek aan een beter woord houd ik het op UITSTEKEND!Sinds mijn jonge jaren kampte ik met overbeharing. Ik schrijf het vorengaande expliciet in de verleden tijd, omdat ik door de zorgvuldige en professionele behandelingen bij No Hair Care inmiddels volledig van dit probleem af ben.In het verleden heb ik een andere laserkliniek bezocht. Hier voelde ik mij echter niet op mijn gemak, mede doordat mij een gevoel van schaamte werd aangepraat. Zodoende durfde ik geruime tijd niet een andere kliniek op te zoeken. Na het lezen van de vele positieve reviews bij No Hair Care heb ik toch de moed bij elkaar geraapt om het een kans te wagen. En wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan!Bij No Hair Care ben ik vanaf dag 1 ontzettend op mijn gemak gesteld. Geen pakketten, loze beloftes of afzetterij. Er wordt meegedacht hoe het laseren voor de klant zo voordelig mogelijk kan plaatsvinden. Bovendien staat transparantie naast de uitstekende service hoog in het vaandel.Ik heb deze kliniek al meermaals aangeraden in mijn omgeving en zal dit zeker blijven doen. Ik ben namelijk dusdanig goed geholpen dat ik inmiddels ook andere gebieden hier laat laseren.Ik ben de eigenaresse eeuwig dankbaar dat zij mij altijd vrolijk ontvangt, nooit minder laat voelen en mijn onzekerheid heeft kunnen wegnemen. Het leukste van alles is dat zij ook oprecht blij is als zij klanten heeft kunnen helpen.Mocht je nog twijfelen over een goede kliniek, stop met zoeken! Dit is dé kliniek voor betaalbare, betrouwbare en professionele laserbehandelingen.
Mana MirroknianMana Mirroknian
11:34 06 Oct 21
Hele lieve en deskundige vrouw. Je voelt je heel erg op je gemak. Na een paar behandelingen was mijn haargroei al gehalveerd. Ik raad iedereen die scheren zat is om dit te gaan doen!
Sakinah K.Sakinah K.
14:43 22 Aug 21
Reeds bij het eerste consult stelde mevr. Razaghi mij op mijn gemak en nam ze de tijd om mij van deskundig advies te voorzien. Ze is eerlijk en denkt met je mee bijv. welke gebieden je het best kunt laseren en hoe dit voor de klant zo voordelig, maar ook effectief mogelijk gedaan kan worden. Ik heb eerdere laser ervaringen met een ander bedrijf, maar vertrouw niemand anders mijn huid toe. Bedankt! Ik beveel deze kliniek zeker aan!
Simin NasseriSimin Nasseri
10:58 13 Oct 20
Deskundig, effectief, eerlijk en (klant)vriendelijk. Ik ben zeer tevreden en blij met de behandelingen. Ik heb hiervoor wat sessie bij diverse aanbieders gehad, prijzig en pijnlijke ervaring. Eindelijk een behandelaar die de juiste kennis heeft op dit gebied. Absolut een aanrader!

Welk apparaat gebruiken wij en hoe werkt het laseren nu?

Maak nu vrijblijven een afspraak voor een intake!

Maak vandaag nog een afspraak voor bikinlijn laseren Rotterdam

Ben je enthousiast geworden of wil je meer weten over bikinilijn laseren in Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij kunnen je dan alles uitleggen omtrent het laseren, zodat je met een goed beeld de verdere behandeling in kunt plannen en van jouw ongewenste haargroei af kunt komen. Je gaat merken dat je na slechts enkele behandelingen vrijwel haarvrij verder kunt en jouw bikini weer een boost aan zelfvertrouwen geeft en je vrij kunt bewegen. U kunt telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer 010-8083849Wij staan graag voor u klaar in onze  laserkliniek in Rotterdam.

f.a.q.

Onze meest gestelde vragen
Wat is laseren?

Deze laser zendt pulsen de huid in, waarbij de warmte wordt geabsorbeerd door het melanine in de haar. De warmte zorgt voor een dusdanige beschadiging dat er geen haren meer terug groeien. Het is belangrijk dat u voor de behandeling tenminste 4 weken geen hars-, wax, of epileerbehandelingen hebt ondergaan

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Wij hebben ervaren dat er gemiddeld 8 behandelingen nodig zijn.

Doet de behandeling pijn?

Wanneer we gebruikmaken van de SHR techniek is dit pijnloos. Dit is een techniek waarmee we ontharen doormiddel van snelle bewegingen over de huid.

Ben ik na de behandelingen 100% haar vrij?

Het is niet mogelijk om 100% garantie te bieden, wij bieden een garantie van 85-90%.Wel is de 10-15% die blijft licht van kleur, dun en donzig.

Zijn de laser behandelingen slecht voor de huid of het lichaam?

Nee, deze behandeling is de meeste veilige ontharingsbehandeling voor de huid.

Hoe snel zie ik resultaat?

Resultaat al na 2 á 3 behandelingen.
Haar groeit al minder snel, en het is minder nodig om te scheren.
Haar wordt dunnen waar door scheren ook makkelijker wordt.

Wat zijn de prijzen voor bikini laseren?

Bikinilijn klein € 75,-
Bikinilijn groot € 100,-

Ook zijn er combinatiebehandelingen te boeken zoals bijvoorbeeld Oksels + Bikinilijn groot voor € 110. Meer informatie hierover vind u op onze prijzen pagina 

Wat is bikinilijn groot en wat is bikinilijn klein?

Bikinilijn klein is alleen zijkant van de onderbroek.
Bikinilijn groot is alle haartjes weg, zijkant, voorkant en schaamlippen

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht