Jouw bikinilijn laseren in Rotterdam bij No Hair Care

Je hebt net een leuke bikini gekocht, maar jouw haargroei staat in de weg bij het comfortabel voelen in het bikinibroekje. Herkenbaar? Dan kan de bikinilijn laseren in Rotterdam een goede oplossing zijn. Je hoeft niet meer in de weer met een scheermesje, hoeft niet bang te zijn voor uitslag na het scheren en het bijkomende voordeel is dat er weinig tot geen haren meer terugkomen. Bij No Hair Care zorgen we ervoor dat je weer zelfverzekerd rondloopt in jouw bikini en volop van jouw welverdiende vakantie kunt genieten.


Jouw bikinilijn laseren in Rotterdam in meerdere stappen

Jouw bikinilijn laseren in Rotterdam gaat altijd gepaard met een intakegesprek. Dit gesprek is nodig om jouw wensen te bekijken en een behandelplan op te stellen. Je wilt immers het beste resultaat hebben, waarvoor wij ook moeten bekijken hoe de haargroei is en wat je uiteindelijk als resultaat wilt zien. Tijdens dit gesprek gaan we ook verder in op  de behandelingen zelf van het bikinilijn laseren in Rotterdam, zodat je weet wat jou te wachten staat en hoe je jezelf hierop voor kunt bereiden. Er zijn immers bepaalde zaken waar je rekening mee moet houden.


Zorg voor een goede voorbereiding

Zo mag je voor het bikinilijn laseren in Rotterdam geen wax of epileerapparaat meer gebruiken. Je mag jouw haren wel scheren of bijknippen. Hiermee voorkom je dat de actieve groei verloren gaat en dat de behandelingen minder voorspoedig verlopen. Ook mag er tien dagen voor en na de behandeling geen gebruik worden gemaakt van zelfbruinende middelen en de zonnebank en mag je niet zonnebaden. Deze zaken worden allemaal vermeld tijdens het gesprek, zodat je er rekening mee kunt houden. Aan de hand van het behandelplan wat opgesteld wordt, kan uiteindelijk de behandeling beginnen.


Je hebt geen verplichtingen

Pas wanneer alles duidelijk is, kunnen we een afspraak maken voor het bikinilijn laseren in Rotterdam. Ook kunnen de andere behandelingen al worden ingepland. Het aangegeven behandelplan hoeft hierbij niet volledig gevolgd te worden. Wanneer wij of jij er tijdens de behandelingen achter komt dat het resultaat al bereikt is of dat je er om een andere reden vanaf ziet, dan kunnen we  de laserbehandelingen stopzetten. Je zit dus nergens aan vast en hoeft je hierbij ook niet druk te maken om bijkomende kosten. Zo kunnen we van beide kanten transparant blijven en een goede service leveren. Aan het einde van iedere behandeling zorgen wij voor de verzorging van de plek.

Maak vandaag nog een afspraak voor bikinlijn laseren Rotterdam

Ben je enthousiast geworden of wil je meer weten over bikinilijn laseren in Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij kunnen je dan alles uitleggen omtrent het laseren, zodat je met een goed beeld de verdere behandeling in kunt plannen en van jouw ongewenste haargroei af kunt komen. Je gaat merken dat je na slechts enkele behandelingen vrijwel haarvrij verder kunt en jouw bikini weer een boost aan zelfvertrouwen geeft en je vrij kunt bewegen. U kunt telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer 010-8083849Wij staan graag voor u klaar in onze  laserkliniek in Rotterdam.