Nooit meer scheren na benen laseren in Rotterdam

De grote hoeveelheid scheermesjes zijn niet meer op een hand te tellen. Wanneer je jouw benen net onthaard hebt, zijn de eerste stoppels alweer zichtbaar. Wat zou het fijn zijn als je hiervan af kunt komen. Dit is mogelijk door middel van  benen laseren in Rotterdam bij No Hair Care. Jouw benen  laser ontharen in Rotterdam kan in slechts enkele behandelingen voltooid zijn, waarna je geen last meer hebt van stoppels of andere plukjes haar op jouw benen en je de zomermaanden goed tegemoet kunt gaan.

Benen ontharen in Rotterdam met een blijvend resultaat

Benen laseren in Rotterdam is er voor verschillende huidtypes. Je kunt jouw benen ontharen in Rotterdam met een blijvend resultaat. Hiervoor wordt de  Soprano ICE Platinum gebruikt, welke aan de hand van kleine laserstraaltjes de haarzakjes kapot maakt. Na een aantal behandelingen zullen de haren aanzienlijk verminderd zijn of zelfs al helemaal zijn verdwenen. Het gebruik van scheermessen wordt hierdoor verleden tijd. Hier gaat echter wel een intakegesprek aan vooraf, waarin de gehele behandelmethode wordt uitgelegd en er een behandelplan wordt opgesteld aan de hand van het haar op jouw benen.


Nergens toe verplicht tijdens de behandelperiode benen laseren

Als je benen ontharen gaat in Rotterdam, dan is het van belang dat je zowel voor, tijdens als een periode na  de behandeling niet in contact komt met andere wax-materialen, zonnebanken en zon. Op deze manier kan namelijk het beste resultaat gegarandeerd worden en heb je in slechts zes tot acht behandelingen geen haren meer op jouw benen. Uiteraard kun je ook al eerder de behandelingen stoppen of zullen wij vertellen dat er geen verdere behandeling meer nodig is als het resultaat al is bereikt. Je zit daarom nergens aan vast met benen laseren in Rotterdam.


Pijnloos ontharen van de benen in enkele behandelingen

Zodra het benen laseren in Rotterdam start, wordt de plaats gemarkeerd die behandeld moet worden. Op deze plek wordt een gel gesmeerd, die jouw huid beschermd en ervoor zorgt dat het benen ontharen in Rotterdam vrijwel pijnloos kan gebeuren. De huid zal wel rood aan gaan voelen, maar je hebt er geen hinder van tijdens jouw dagelijkse bezigheden. Het is daarom ook niet van belang om jouw werkzaamheden de rest van de dag stil te leggen. Wij zorgen ervoor dat de huid schoon en droog gemaakt wordt, waarna er een crème op gesmeerd wordt en je gelijk weer aan de slag kunt gaan.


Een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen

Het grote voordeel van benen laseren in Rotterdam is dat er direct resultaat te zien is. De eerste haren verdwijnen als sneeuw voor de zon, waarna ze ook minder hard of zelfs helemaal niet meer terug groeien. Na slechts enkele behandelingen ga je merken dat de haartjes wegblijven en je steeds minder jouw benen hoeft te scheren tijdens het douchen. Ben je na het lezen van de informatie net zo enthousiast geworden als wij? Neem dan vrijblijvend contact met No Hair Care op en ontdek de mogelijkheden voor jouw haarvrije benen. Wij leggen je dan graag alle mogelijkheden uit, waarna je het intakegesprek in kunt plannen. U kunt telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer  010-8083849Wij staan graag voor u klaar in onze  laserkliniek in Rotterdam.


Dit vertellen onze klanten over ons:

No Hair Care Laser Clinic
4.8
Gebaseerd op 32 beoordelingen
powered by Google
S KS K
13:33 12 Nov 21
Ik heb lang gezocht naar de juiste woorden om deze zaak, de service en de eigenaresse te omschrijven. Bij gebrek aan een beter woord houd ik het op UITSTEKEND!Sinds mijn jonge jaren kampte ik met overbeharing. Ik schrijf het vorengaande expliciet in de verleden tijd, omdat ik door de zorgvuldige en professionele behandelingen bij No Hair Care inmiddels volledig van dit probleem af ben.In het verleden heb ik een andere laserkliniek bezocht. Hier voelde ik mij echter niet op mijn gemak, mede doordat mij een gevoel van schaamte werd aangepraat. Zodoende durfde ik geruime tijd niet een andere kliniek op te zoeken. Na het lezen van de vele positieve reviews bij No Hair Care heb ik toch de moed bij elkaar geraapt om het een kans te wagen. En wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan!Bij No Hair Care ben ik vanaf dag 1 ontzettend op mijn gemak gesteld. Geen pakketten, loze beloftes of afzetterij. Er wordt meegedacht hoe het laseren voor de klant zo voordelig mogelijk kan plaatsvinden. Bovendien staat transparantie naast de uitstekende service hoog in het vaandel.Ik heb deze kliniek al meermaals aangeraden in mijn omgeving en zal dit zeker blijven doen. Ik ben namelijk dusdanig goed geholpen dat ik inmiddels ook andere gebieden hier laat laseren.Ik ben de eigenaresse eeuwig dankbaar dat zij mij altijd vrolijk ontvangt, nooit minder laat voelen en mijn onzekerheid heeft kunnen wegnemen. Het leukste van alles is dat zij ook oprecht blij is als zij klanten heeft kunnen helpen.Mocht je nog twijfelen over een goede kliniek, stop met zoeken! Dit is dé kliniek voor betaalbare, betrouwbare en professionele laserbehandelingen.
Mana MirroknianMana Mirroknian
11:34 06 Oct 21
Hele lieve en deskundige vrouw. Je voelt je heel erg op je gemak. Na een paar behandelingen was mijn haargroei al gehalveerd. Ik raad iedereen die scheren zat is om dit te gaan doen!
Sakinah K.Sakinah K.
14:43 22 Aug 21
Reeds bij het eerste consult stelde mevr. Razaghi mij op mijn gemak en nam ze de tijd om mij van deskundig advies te voorzien. Ze is eerlijk en denkt met je mee bijv. welke gebieden je het best kunt laseren en hoe dit voor de klant zo voordelig, maar ook effectief mogelijk gedaan kan worden. Ik heb eerdere laser ervaringen met een ander bedrijf, maar vertrouw niemand anders mijn huid toe. Bedankt! Ik beveel deze kliniek zeker aan!
Simin NasseriSimin Nasseri
10:58 13 Oct 20
Deskundig, effectief, eerlijk en (klant)vriendelijk. Ik ben zeer tevreden en blij met de behandelingen. Ik heb hiervoor wat sessie bij diverse aanbieders gehad, prijzig en pijnlijke ervaring. Eindelijk een behandelaar die de juiste kennis heeft op dit gebied. Absolut een aanrader!
js_loader

Welk apparaat gebruiken wij en hoe werkt het laseren nu?

f.a.q.

Onze meest gestelde vragen
Wat is laseren?

Deze laser zendt pulsen de huid in, waarbij de warmte wordt geabsorbeerd door het melanine in de haar. De warmte zorgt voor een dusdanige beschadiging dat er geen haren meer terug groeien. Het is belangrijk dat u voor de behandeling tenminste 4 weken geen hars-, wax, of epileerbehandelingen hebt ondergaan

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Nee, deze behandeling is de meeste veilige ontharingsbehandeling voor de huid.

Doet de behandeling pijn?

Wanneer we gebruikmaken van de SHR techniek is dit pijnloos. Dit is een techniek waarmee we ontharen doormiddel van snelle bewegingen over de huid.

Ben ik na de behandelingen 100% haar vrij?

Het is niet mogelijk om 100% garantie te bieden, wij bieden een garantie van 85-90%.Wel is de 10-15% die blijft licht van kleur, dun en donzig.

Zijn de laser behandelingen slecht voor de huid of het lichaam?

Nee, deze behandeling is de meeste veilige ontharingsbehandeling voor de huid.

Hoe snel zie ik resultaat?

Resultaat al na 2 á 3 behandelingen.
Haar groeit al minder snel, en het is minder nodig om te scheren.
Haar wordt dunnen waar door scheren ook makkelijker wordt.

Wat zijn de prijzen voor laseren?

Meer informatie hierover vind u op onze prijzen pagina 

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht